Drumles bij de Beat
Mijn drumles staat in het teken van speelplezier én daarbij het stimuleren, ontdekken en ontwikkelen van je eigen vaardigheden.  We gaan op zoek naar jouw eigen sound en speelstijl. Dit noemen wij met een sjeik woord "talentcoaching".  Om je muzikaal te oriënteren ga je allerlei verschillende muziek-stijlen en stromingen ontdekken, beluisteren en uitproberen.

Het begin
Tijdens de drumlessen wordt je eerst de basis van het drummen aangeleerd. Je krijgt daarbij ook apart les op de snare drum, gericht op ontwikkelen van een goede techniek en vlot noten leren lezen.

Bij de Beat vinden wij  dat elke leerling uniek is.Drumles is voor iedereen!
In mijn drumles  werk ik met een op de leerling afgesteld lesprogramma. Daarbij vind ik het zeer belangrijk  het klank- en ritmisch voorstellingsvermogen van de leerling te ontwikkelen.  Dit komt nl. de uitdrukkingsvaardigheid (expressie) van de leerling niet alleen op muzikaal vlak  ten goede, maar juist ook op gebied van emotioneel- sociale uitdrukkingsvaardigheden. Spelenderwijs groeit zo bij de leerling zijn beleving van positieve zelfbewustheid (beter en makkelijker omgaan met gevoelens en emoties),  zelfvertrouwen en  zelfredzaamheid.

Drumles door de Beat in Den Haag
* Voor kinderen vanaf 8 jaar.
* Altijd eerst een vrijblijvende proefles
* individuele lessen
* Lesduur: 30 minuten
* Kosten per les: € 25,-
* Cursus: maandabonnement met  één maand opzegtermijn.
* Lesdag: Bij voorkeur woensdagmiddag / avond. Andere mogelijkheden bespreekbaar.
* Er zijn geen lessen gedurende de basisschoolvakanties en officiële feestdagen.
* Leslocatie: Darwinstraat 75 (hoekhuis) De lesruimte bevindt zich aan de achterkant van het huis.
   Toegang via witgeschilderde deur.