Djembe workshop voor particulieren


Djembe workshop – Voor alle feestelijke gelegenheden

Voor een onvergetelijke, spectaculaire, vrolijke invulling van ieder mogelijke feestelijke gelegenheid waaronder ook kinderfeestjes ben je welkom! De Beat voert je mee op reis naar West Afrika. Je waant je al snel middenin de jungle van de Casamance. Woeste ritmes, opzwepend gezang en tropische temperaturen zijn de ingrediënten van onze enerverende djembe workshop. Met zijn humor, inlevingsvermogen, vakmanschap én persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer brengt Jens je tot ongekende hoogte en ontdek jij kwaliteiten en talenten waarvan je niet wist dat je ze had. Je zult versteld staan te ervaren hoe ook jouw aandeel er toe doet en van wezenlijk belang is voor een klinkend eindresultaat. De djembeworkshop is een echte ‘doen’-workshop waarin je andermans talent kan bewonderen en mag schaterlachen om de "bloopers" van jezelf. Ben je er klaar voor?

Djembe workshop op locatie
Wij verzorgen workshops vanaf 6 t/m 40 deelnemers. De djembeworkshop duurt 1,5 uur en is op een door u verzorgde locatie. Voor locaties in Den haag bevelen wij onderstaande partners warm aan. Hier kunt u zelf rechtstreeks contact mee opnemen om alleen een zaal te huren of om borrel/diner of andere arrangement mogelijkheden te bespreken. Desgewenst verzorgen wij voor uw gezelschap de reservatie bij één van de locaties.
Keniaans Restaurent 3 Stones. Een swingende djembe workshop gevolgd door (h)eerlijk authentiek Afrikaans eten. Gastvrouw Gigi en haar team heten U van harte welkom. Groepsgrootte t/m 20 deelnemers.
Partycentrum Hijdra.  Verstopt in de "oksel" van twee snelwegen maar liggend in een oase van groen, water en rust vind u deze gastvrije partyboerderij. U kunt kiezen uit diverse arrangementen.

Kinderfeestje
Je doet je kind maar zeker ook jezelf een groot plezier met een workshop djembé! Kinderen hebben een rijke fantasie. Met behulp van de trommel spelen ze hun eigen verhaal! Het is puur genieten om in deze stroom mee te gaan. Het samen spelen, zingen, of dansen en een grandioos slotoptreden voor de ouders die de kinderen komen ophalen maakt de verjaardag tot een onvergetelijke gebeurtenis. De djembéworkshop  is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en duurt één uur. Bedoeld om bij je thuis te houden. Makkelijk inpasbaar met overige activiteiten van het kinderfeestje.
Kosten: starttarief t/m 10 kinderen € 125,- Iedere extra deelnemer € 12,50.  Gebruik djembé's is inbegrepen. Transportkosten: binnen Den Haag gratis. Erbuiten wordt € 0,30 p/km in rekening gebracht.