djembe workshop,feestelijke gelegenheden,kinderfeestje,Plezier, zang, dans, uitdaging, humor, spontaniteit, emoties,

Workshops particulier

 

De kracht van ritme -  Voor alle feestelijke gelegenheden

Djembéfola Jens Meijers voert je mee op reis naar West Afrika. Je waant je al snel middenin de jungle van de Casamance. Woeste ritmes, opzwepend gezang en tropische temperaturen zijn de ingrediënten van deze energetische workshop. Met zijn humor, inlevingsvermogen, vakmanschap én persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer brengt Jens je tot ongekende hoogte en ontdek jij kwaliteiten en talenten waarvan je niet wist dat je ze had. Je zult versteld staan te ervaren hoe ook jouw aandeel er toe doet en van wezenlijk belang is voor een klinkend eindresultaat. De djembé-workshop is een echte ‘doen’-workshop waarin je andermans talent kan bewonderen en mag schaterlachen om de "bloopers" van jezelf. Ben je er klaar voor?

Voor een onvergetelijke, spectaculaire, vrolijke invulling van ieder mogelijke feestelijke gelegenheid waaronder ook kinderfeestjes ben je welkom! Wij verzorgen workshops vanaf 6 t/m 80 deelnemers. Workshopduur: 90 minuten Langer/korter altijd mogelijk. Kinderfeestje: 1 uur. Workshopleider Jens speelde o.a. bij en met het Residentie Orkest, Percossa, Circle Percussion, Nederlands Dans Theater, Doudou N Diaye Rose, KODO, Hakim (Sesamstraat)

Optredens door de Beat & Friends zijn explosief krachtig en spectaculair.
Geschikt voor een receptie, (afdelings / bedrijfs) feest, incentives, diner-warming-up, slaan eerste paal, opening, etc. Evengoed kunnen deze echter zeer intiem en sfeervol zijn, b.v. geschikt voor tijdens een huwelijksceremonie of begrafenisplechtigheid. Aantal musici in overleg met klant..

Praktisch
Het maximum aantal deelnemers is 80 personen. Niet meer want persoonlijk contact met iedere deelnemer is voor ons een "must". De workshop duurt 1 tot 1,5 uur en is naar believen op een door u verzorgde locatie. Voor locaties in Den Haag kunnen wij u een aantal mogelijkheden aandragen. Ook mogelijk: workshop in combinatie met een optreden door de Beat & Friends.

Arrangementmogelijkheden:
Wij bieden workshops in onze eigen locatie, alle avonden mogelijk vanaf 18.00 uur en in de weekends. Daarnaast werken wij samen met enkele partners welke wij van harte aanbevelen. Hier kunt u zelf rechtstreeks contact mee opnemen om alleen een zaal te huren of om borrel/diner of andere arrangement mogelijkheden te bespreken.
Partycentrum 't Drieluik. Ooit een smederij en gebruikt voor het stallen van paarden is het nu een unieke en zeer sfeervolle intieme locatie. Een oase van rust in hartje Den Haag. Hier kunnen workshops tot 25 deelnemers worden gegeven. 
Keniaans Restaurent 3 Stones. Een swingende djembe workshop gevolgd door (h)eerlijk authentiek afrikaans eten. Gastvrouw Gigi en haar team heten U van harte welkom. Groepsgrootte t/m 25 deelnemers.
Herberg Vlietzigt. Een prachtige locatie gelegen aan de Vliet te Rijswijk. Deze locatie is bij uitstek geschikt voor grotere groepen t/m 40 deelnemers   Desgewenst verzorgen wij voor uw gezelschap de reservatie bij één van bovengenoemde locaties.

Kinderfeestjes
Via verhaal & spel leer je de djembé bespelen en haar klanken ontdekken. We gaan communiceren zoals men dat in de oertijd deed. Toen waren er nog geen mobieltjes.  De ogen gaan dicht en zijn we zomaar in donker Afrika. In de verte klinkt getrommel. Het is de telefoon van de jungle. En dan ben je opeens dirigent of een beroemde solist en jij hebt de leiding. Hoe klinkt het orkest? Hoe laat je de anderen hard, zacht, snel of langzaam spelen? Tot slot zullen we jouw favoriete liedje naspelen én....... leer je toveren.

Voor de ouders:
Je doet je kind maar zeker ook jezelf een groot plezier met een workshop djembé! Kinderen hebben een rijke fantasie. Met behulp van de trommel spelen ze hun eigen verhaal! Het is puur genieten om in deze stroom mee te gaan. Het samen spelen, zingen, of dansen en een grandioos slotoptreden voor de ouders die de kinderen komen ophalen maakt de verjaardag tot een onvergetelijke gebeurtenis. De Beat's djembéworkshops zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.  De djembéworkshop duurt één uur. Bedoeld om bij je thuis te houden. Makkelijk inpasbaar met overige activiteiten van het feestje.
Kosten: starttarief t/m 10 kinderen € 115,- Iedere extra deelnemer € 10,-. Gebruik djembé's is inbegrepen. Transportkosten: binnen Den Haag gratis. Erbuiten wordt € 0,30 p/km in rekening gebracht.


© debeat.com