Djembe les particulieren


Ik heb djembé leren spelen van Aly N’Diaye Rose, zoon van de wereldberoemde Doudou N Diaye Rose. Ook volgde ik workshops bij o.a. Souleymane Camara, Omar Seck en
Ousmane 'N Diaye 'M Bengue. Het ’samen spelen’ van muziek ervaar ik als een zeer creatieve vorm van communicatie. Soms spelen we allemaal hetzelfde, soms meerdere ritmes ‘door elkaar’ waaroverheen dan ook nog eens een solopartij gespeeld kan worden. De uitdaging hierbij is dat iedereen, spelend vanuit zijn eigen beat, in voeling komt met het totaal. Je hoort dus alle verschillende ritmes en deze laat je a.h.w. mengen met het ritme wat je zelf aan het spelen bent. Dit gaat natuurlijk niet vanzelf. Oefening baart kunst zeggen we niet voor niets! Speelplezier, speeltechniek en goede uitvoering van alle ritmes gaan in mijn lessen hand in hand met het zich prettig en op zijn gemak voelen van iedere cursist.

Whats App / Youtube
De lessen worden gefilmd en vervolgens gedeeld via whats app en you tube met de cursistengroep. Zo kan iedereen thuis terug- kijken, luisteren en oefenen.

Inschrijven
De lessen worden aangeboden in vijf cursusblokken Je schrijft in per cursusblok. Tussentijdse instroom is altijd mogelijk. Er zijn cursussen op zowel beginnend als (half) gevorderd nivo. Inschrijven via email.

Lesdag en tijden
Dinsdag avond. Geen lessen gedurende de basisschoolvakanties en officiële feestdagen.
Beginners - lestijd:  19.00 - 19.45 uur. Gevorderden - lestijd: 19.45 - 21.15 uur.

Leslocatie:
Basisschool de Toermalijn. Weimarstraat 300. Let op! De (zij) ingang is aan de Herschelstraat!!!

Cursus-kosten & alg. voorwaarden
1e cursusblok:  3 september - 15 oktober.               6 lessen               €   75,-
2e cursusblok:  29 oktober - 17 december               8 lessen               € 100,-
3e cursusblok:  7 januari - 18 februari 2020.            7 lessen               €   87,50
4e cursusblok:  3 maart - 21 april.                          8 lessen                € 100,-
5e cursusblok:  26 mei - 21 juli.                              8 lessen               € 100,-

Je deelname is pas definitief na ontvangst van het cursusgeld van het desbetreffende blok via bankoverschrijving. Je kunt echter ook op de eerste les contant betalen. Betalingswijze graag aangeven in je aanmeldings email. In de bevestigingsmail staat ons rekeningnummer vermeld.
Let op: Bij tussentijds beëindigen van een cursusblok en / of het missen van een les(sen) volgt géén restitutie van het cursus- of les geld.

Djembé huren of kopen
Ik heb voor de duur van een cursusblok djembé's te huur, evt. op basis van huurkoop, zodat je ook thuis kan oefenen. Huurprijs € 35,- per blok.