Djembe les particulieren

 

PROEFLESSEN: maandag 11 dec. van 19.30 - 20.30u. ;  zaterdag 16 dec. van 10.00 - 11.00u.
Locatie: Darwinstraat 75, Den Haag
Kosten: € 15,-  
Aanmelden: via contactpagina.

Ik heb djembé leren spelen van Aly N’Diaye Rose, zoon van de wereldberoemde Doudou N Diaye Rose. Ook volgde ik workshops bij o.a. Souleymane Camara, Omar Seck en Ousmane 'N Diaye 'M Bengue.
Het ’samen spelen’ van muziek ervaar ik als een zeer creatieve vorm van communicatie. Soms spelen we allemaal hetzelfde, soms meerdere ritmes ‘door elkaar’ waaroverheen dan ook nog eens een solopartij gespeeld kan worden. De uitdaging hierbij is dat iedereen, spelend vanuit zijn eigen beat, in voeling komt met het totaal. Je hoort dus alle verschillende ritmes en deze laat je a.h.w. mengen met het ritme wat je zelf aan het spelen bent. Dit gaat natuurlijk niet vanzelf. Oefening baart kunst zeggen we niet voor niets! Speelplezier, speeltechniek en goede uitvoering van alle ritmes gaan in mijn lessen hand in hand met het zich prettig en op zijn gemak voelen van iedere cursist.

Whats App / Youtube
De lessen worden gefilmd en vervolgens gedeeld via whats app/cursisten de Beat  en staan ook op mijn you tube kanaal. Zo kan iedereen thuis terug- kijken, luisteren en oefenen.

Proefles & Inschrijven
De lessen worden aangeboden op twee speel nivo's. Beginners én (half) Gevorderd.  Tussentijdse instroom is altijd mogelijk. Inschrijven via email.
Ben je helemaal nieuw bij de Beat dan doe je eerst een vrijblijvende individuele proefles op afspraak. D.w.z. dat je die les ter plaatse contant  betaald. De dagen erna beslis je dan of je zin hebt om in te schrijven en deel te nemen  aan het voor jou geschikte cursusformat. 

Cursussen 2024

(Half) Gevorderden cursus "Swinging Tuesday". 1 les om de twee of drie weken van 1¾ uur!
Dinsdagavond van 20.00 - 21.45 uur. Deur open 19.50 uur.  Data: 9 en 23 januari, 13 Februari, 5 en 26 Maart, 9 en 30 April, 14 Mei, 4 en 25 Juni, 9 Juli.
Aanmelden minimaal één week vooraf. Kosten: € 25,- per les. Betaling contant op de 1e les voor desbetreffende maand! (een maand is dus 1 of 2 lessen - check de data!)
Les locatie: Basisschool de Toermalijn. Weimarstraat 300. Let op! De (zij) ingang is aan de Herschelstraat!!!

Beginners cursus: Dinsdagavond van 18.50 - 19.50 uur.  (deur open 18.45u.)
1e cursusblok:  9 januari -  13 februari                          6 lessen             €   90,-
2e cursusblok: 27 februari - 16 april                              8 lessen             € 120,-
3e cursusblok:   7 mei -   9 juli                                     10 lessen             € 150,- 
4e cursusblok:    n.t.b.
5e cursusblok:    n.t.b.
Je deelname is pas definitief na ontvangst van het cursusgeld van het desbetreffende blok via bankoverschrijving.  In de bevestigingsmail staat ons rekeningnummer vermeld.
Let op: Bij tussentijds beëindigen van een cursusblok en / of het missen van een les(sen) volgt géén restitutie van het cursus- of les geld.
Leslocatie: (Basisschool de Toermalijn, Weimarstraat 300. Let op! De (zij) ingang is aan de de Herschelstraat!

Djembé huren of kopen
Ik heb voor de duur van een cursusblok djembé's te huur, evt. op basis van huurkoop, zodat je ook thuis kan oefenen. Huurprijs € 35,- per blok.
Je hoeft geen djembé mee te nemen naar les (maar wordt wel aanbevolen).