Djembe workshop voor bedrijven & Instellingen


Organisatie ontwikkeling – teambuilding
De kracht van ritme – Een djembe workshop als managementtool voor direct inzicht.
Noodzakelijke ontwikkelingsprocessen staan of vallen met heldere communicatie. Succesvol samenwerken staat of valt met helder communiceren.
Medewerkers uitnodigen tot steeds weer nieuwe creativiteit en vervolgens expressiviteit is essentieel voor de broodnodige continue vitalisering van het bedrijf. Hiertoe dienen leidinggevenden hun medewerkers steeds opnieuw uit te dagen en die voorwaarden te scheppen die voor hen passend zijn.

In onze kort maar zeer krachtige djembe workshop wordt direct hoor-en zichtbaar hoe iedereen binnen het bedrijf of de afdeling(en) functioneert. Ook de ogenschijnlijk minst belangwekkende bijdrage doet er toe want een team functioneert pas dan optimaal wanneer iedere medewerker zich gehoord en gezien voelt. Tevens wordt duidelijk hoe de aansturing van iedere afdeling verloopt en hoe afdelingen onderling samenwerken. Dit opent de weg naar inzicht en beantwoording van "hoe en waarom" vragen. Soms blijkt dat zekere kwaliteiten anders ingezet zouden moeten worden. Of blijkt dat op bepaalde aspecten door de tijd heen te veel nadruk is komen te liggen die feitelijk veel te veel energie kosten.  Door simpelweg uitproberen kan de nieuwe koers vanzelf helder worden. De mate waarin iedere medewerker zich hierbij betrokken voelt en daarbij zijn verantwoordelijkheid kan en mag nemen is uiteindelijk van belang voor de mate van motivatie en het enthousiasme van alle medewerkers. Motivatie en enthousiasme voeden creativiteit wat van wezenlijk belang is als sleutel voor groei, vernieuwing of succesvolle transformatie.

Het maximum aantal deelnemers per workshop is 35 personen. Hierdoor kunnen wij ons luisterend oor garanderen in relatie met gestelde doelen waarbij we tegelijkertijd rekening houden met de cultuur van de organisatie en tevens de teamleden optimaal kunnen begeleiden en ondersteunen. Wij bieden diverse programma's aan. Naast de djembe workshop is er ook mogelijkheid voor bijpassende en aanvullende theoretische training. Vanaf 1 sessie t/m een meerdaags programma. Voorafgaand is een uitvoerige intake met de opdrachtgever.

Bedrijfsuitje – events – feesten – jubileum – afscheid
Onze enerverende djembe workshop brengt je entertainment in optima forma waarin jezelf de hoofdrol hebt. In no-time wanen de deelnemers zich in West Afrika ergens op een dorpsplein of strand met wuivende palmbomen en opzwepend klinkende drums. Daar ontstaat een creatief spel vol van plezier, zang, dans, uitdaging, humor, spontaniteit en emoties. Samen gaan wij voor pure beleving, passie en fun.  Join de Beat!

Djembe workshop op locatie
Wij verzorgen onze djembe workshop op locatie. Dit kan in-company of elders.
In onze standplaats Den Haag werken wij samen met enkele partners welke wij van harte aanbevelen. Desgewenst verzorgen wij voor uw gezelschap de reservatie bij één van de volgende locaties.
Keniaans Restaurant 3 Stones.  Een swingende djembe workshop gevolgd door (h)eerlijk authentiek Afrikaans eten. Gastvrouw Gigi en haar team heten U van harte welkom. Groepsgrootte t/m 25 deelnemers.
Partycentrum Hijdra.  Verscholen in de "oksel" van twee snelwegen maar liggend in een oase van groen, water en rust ligt deze prachtige locatie. U kunt kiezen uit diverse arrangementen.


Tarieven
Wij stemmen de inhoud en tijdsduur van onze activiteiten op maat af naar uw wensen.
Zo kunnen wij u een heldere en passende offerte presenteren. Info & aanvraag - klik hier