De helende kracht van ritme en klank

Verslaving, depressie, burn-out, onverklaarbare heftige angst(en), scheiding, ontslag, ziektes als kanker, overlijden van een dierbare….
Soms blijkt ‘iets’ opeens ‘de druppel te zijn’. Je komt er niet meer uit. De confrontatie met jezelf roept steeds meer vragen op die gepaard gaan met het loskomen van heftige emoties en gevoelens als machteloosheid. Om je heen draait het leven ‘gewoon’ door maar jij….jij weet niet meer waar je het zoeken moet. Waarom moet mij dit overkomen? Deze vraag kan leiden tot de behoefte of noodzaak aan vergaande herbezinning op het leven.
Als je daarbij begeleiding zoekt neem dan contact met mij op en laat je in een vrijblijvend en gratis kennismakings gesprek inspireren door mijn persoonlijk levensverhaal en groeiproces. Ook ik heb mijn confrontaties gekregen, en tot de dag van vandaag nog steeds – het leven blijft ons immers altijd uitdagen!


Wie ben ik
Mijn naam is Jens Meijers. Ik ben bio-energetisch counselor, coach en professioneel musicus. Antwoorden zoekend op mijn eigen ‘waarom vragen’ heb ik inspirerende leermeesters mogen ontmoeten en volgde ik therapieën en opleidingen in energetisch/emotioneel lichaamswerk, stemwerk, matrix methodes als Touch of Matrix, directe hypnose en meditatie. Lees meer


Wat kun jij verwachten
Je leert alle gebeurtenissen in jouw leven te zien als uitdagingen om verder te groeien in jouw persoonlijke ontwikkeling naar jouw authenticiteit – het ‘jezelf -zijn’. Je geniet ervan hoe jij vanuit empathisch contact met je-zelf je innerlijke beweging durft volgen en volle verantwoordelijkheid neemt voor jouw ontwikkeling en leven. Je gaat daarbij voor jouw waarheid welke je met passie kunt uitdragen. Plezier, gezondheid, geluk, succes, empathisch contact met je-zelf en jouw omgeving, Innerlijke tevredenheid, het is ook voor jou weggelegd! Lees meer