De helende kracht van ritme en klank

Verslaving, depressie, burn-out, onverklaarbare heftige angst(en), scheiding, ontslag, ziektes als kanker, overlijden van een dierbare….
Soms blijkt ‘iets’ opeens ‘de druppel te zijn’. Je komt er niet meer uit. De confrontatie met jezelf roept steeds meer vragen op die gepaard gaan met het loskomen van heftige emoties en gevoelens als machteloosheid. Om je heen draait het leven ‘gewoon’ door maar jij….jij weet niet meer waar je het zoeken moet. Waarom moet mij dit overkomen? Deze vraag kan leiden tot de behoefte of noodzaak aan vergaande herbezinning op het leven.
Als je daarbij begeleiding zoekt neem dan contact met mij op en laat je in een vrijblijvend en gratis kennismakings gesprek inspireren door mijn persoonlijk levensverhaal en groeiproces. Ook ik heb mijn confrontaties gekregen, en tot de dag van vandaag nog steeds – het leven blijft ons immers altijd uitdagen!


Wie ben ik
Mijn naam is Jens Meijers. Ik ben bio-energetisch counselor, coach en professioneel musicus. Antwoorden zoekend op mijn eigen ‘waarom vragen’ heb ik inspirerende leermeesters mogen ontmoeten en volgde ik therapieën en opleidingen in energetisch/emotioneel lichaamswerk, stemwerk, matrix methodes als touch of matrix, directe hypnose en meditatie. Gaandeweg heb ik geleerd om mijn confrontaties te kunnen zien als uitnodigingen om los te komen van de klacht en het heft in eigen hand te nemen om te groeien naar kracht. Aanvankelijk had ik zelf veel moeite om mijn gevoelens te uiten laat staan te kunnen verwoorden wat mij dwars zat. Op zeker moment in mijn leven kon ik zelfs niet meer bezig zijn met muziek omdat ik daar steeds (te) diep emotioneel van werd zonder te begrijpen waarom. Al zoekend ben ik in contact gekomen met stem- en adem werk en heb ik de effectiviteit en helende kracht van ritme en klank aan den lijve ondervonden.


Wat kun jij verwachten
Je leert alle gebeurtenissen in jouw leven te zien als uitdagingen om verder te groeien in jouw persoonlijke ontwikkeling naar jouw authenticiteit – het ‘jezelf -zijn’. Je geniet ervan hoe jij vanuit empathisch contact met je-zelf je innerlijke beweging durft volgen en volle verantwoordelijkheid neemt voor jouw ontwikkeling en leven. Je gaat daarbij voor jouw waarheid welke je met passie kunt uitdragen. Plezier, gezondheid, geluk, succes, empathisch contact met je-zelf en jouw omgeving, Innerlijke tevredenheid, het is ook voor jou weggelegd! Lees meer