Djembeles,Djembe plus,muziektherapeutische groepslessen,oefening in aandacht,klankschalen-meditatie, ademhaling

Hart Beat - praktijk voor begeleiding, coaching en counselling

Inspiratie & workshops


 Voor bezinning, inspiratie, groei, vreugde en bewust-zijn in de nieuwe tijd. 

Op zoek naar meer verdieping en zingeving? Of  verlang je naar rust in je hoofd en om (weer) lekker los in je vel te zitten? Ben je nieuwsgierig en wil jij jezelf ont-wikkelen in contact met anderen en bereid in de 'spiegel' te kijken? Dan zijn de Hart-Beat workshops en inspiratieavonden bedoeld voor jou. Met:
* inspiratie avonden: meditatie, mindfulness, adem & lichaamswerk, systemisch werken (t.o.m.)
* Tibetaanse klankschaal concerten:  meditatie lig concert (ook individueel mogelijk)

Van slag?
Hart Beat biedt je een stimulerende en spannende actieve ontdekkingsreis naar je eigen onvermoede talenten & mogelijkheden en hoe je deze optimaal inzet. Levensvreugde, je goed voelen, weten wat je wil, levensdoelen,  etc, zijn mooie woorden maar blijken niet voor iedereen vanzelfsprekend. Soms zijn mensen ergens op hun levenspad het plezier en de zingeving van hun leven kwijtgeraakt en blijkt het contact met zich-zelf verbroken.  Nieuwsgierig ? Klik dan hier.

Touch of Matrix
Heb je behoefte aan individuele begeleiding? Touch of Matrix is een zachte én diep werkende methode gebaseerd op de wetten van de Quantum Fysica.  Touch of Matrix werkt direct én met opvallend resultaat. Het helpt je los komen van (ook fysieke) blokkades en  klachten en je te verbinden met jouw oorspronkelijke gezondheid. T.O.M. behandelingen zijn ook zeer geschikt voor hulp aan kinderen (vanaf acht jaar). Behandelingen op afspraak.  Jens is gecertificeerd T.O.M. Therapeut.
Uitgebreide informatie op:  www.hart-beat.com   

 

© debeat.com