Gastenboek / referenties optredens

 

April 2018

Optreden djembé & zang met workshop voor cliënten.

Omdat onze cliënten zo ontzettend goed reageren op muziek hebben wij ervoor gekozen om Jens en Siham uit te nodigen voor een optreden en workshop. Dit was echt geweldig! Jens en Siham spelen allebei ontzettend goed in op de vraag van de boeker maar zeker ook op de vraag van de cliënt. Er werd meegedacht over een eventuele opstelling en programma van de workshop. Tussendoor werd ook vaak nog gevraagd hoe wij het ervaarden en wat we leuk vonden om te spelen qua liedjes. Al met al een hele geslaagde ochtend die erg snel voorbij ging, doordat het zo gezellig en gaaf was! Onze cliënten reageerden heel goed! Wij zijn blij en we zullen zeker nog een keer terugkomen bij De Beat.Met vriendelijke groet, Dominique Valk - Begeleider niv.3

 


November 2017

Den Haag - Children Rights Festival

Beste Jens,  Het was een heel geslaagd festival. Ik heb veel getrommel gehoord. Kinderen vonden het ook erg leuk. Dus wij zijn heel tevreden over de door jullie geleverde diensten. Ik zal je ook zeker onthouden voor eventuele toekomstige evenementen en andere zaken. Groet, Sandra Harmsen - CoCreatives

 


Rijswijk - Vrijwilligersdag Resto van Harte

Goedemorgen Jens, 
Het evenement was zeker een succes danzij de geweldige dansperformance van Siham. Graag tot een vongende keer. Groet Ben Lachab - Manager Resto's VanHarte Haaglanden 

 


;November 2016

Rijswijk - Partycentrum Vleitzigt
Dag van de Mantelzorger - Welzijn Rijswijk

Beste Jens,
Nogmaals heel heel hartelijk dank voor de inzet op de dag van de mantelzorg, we kijken met een heel positief gevoel terug naar deze middag! We hebben een dankkaart van de wethouder ontvangen, hij was heel positief. Die kaart geldt natuurlijk ook voor jou, je had een groot aandeel mbt de invulling en organisatie van de middag.
Er zijn veel mooie foto's gamaakt. Op de website kun je de foto’s vinden! klik daarvoor HIER  Ik zal je bedrijf zeker aanbevelen binnen ons netwerk en als we weer iets organiseren op dit gebied neem ik contact met je op!! Groetjes, ook namens Wallie en Lonneke,
Lisette Hart - Mantelzorgconsulent.

 April 2013

Werkhoven
Feest t.g.v. 60e verjaardag José de S.  optreden de Beat & Friends
Lieve Jens en Siham en djembe-collega'sWe kennen jullie al jaren van de Orshof en mede daardoor alle vertrouwen in de bijdrage aan ons feest (60 jaar en tevens housewarming) Jullie hebben het meer dan waargemaakt. Jens je begeleiding van de middagworkshop voor familie en close vrienden was voor iedereen verrassend en bracht stroming in lichaam, vooral de handen, en geest. Het avondoptreden van de djembe-band met de zang en dans van Siham was tof, echt genieten. Het was een superfeest. We hebben veel leuke reacties gekregen.
Voor ieder die eens wat anders wil een aanrader!!!
Bedankt en groetjes, José en Cor


He Jens, ik vond het een hartstikke gezellige avond zaterdag! Leuke lieve mensen allemaal!! Ik had wel 2 dagen zware pijnlijke handjes, ik moet weer vaker spelen, de conditie is bagger haha.
Groetjes, Anneloes M. - collega djembéfola


Ik was er bij, heerlijk, wát een energie en plezier!! 
Groet, Gert K.


April 2012
Den Haag - The Hague International School
Optreden door cursisten van "de Beat".Dear Mr. Meijers,
Thank you for your contribution to a festive International Day. Your performance was well appreciated.It was superb to get so many positive comments from students, parents and staff as well as the many visitors.The ISH community is born and will support the spirit of diversity and inclusiveness. 
Sincerely yours,
Leen M. - Community & Events Officer


Maart 2011 
Internationale School - Den Haag
Cultureel Festival - benefiet voor Japan
Dear Jens,
Thank you for your performance at the International Day. Your contribution made it a colorful, delicious and enjoyable community event. We had more than 150 students and a similar number of adults, helping with the preparations of and on the day. We hope this was the first of many Cultural Festivals at our school.Thanks again, 
Leen M. - Community & Events Officer.


September 2010 
Den Haag - 30 jarig jubileum feest van
Bewonersorganisatie Regentes-Valkenbos
Jens Meijers en zijn djembécursisten openden op zaterdag 11 september 2010 het feestelijke programma ter ere van het 30 jarig bestaan van de Bewonersorganisatie Regentes Valkenbos. Met het swingende ritme van de Djembé's zat de stemming er meteen goed in en stroomde het Regentesseplein gelijk vol. Fantastisch Jens en natuurlijk geldt dit ook voor je leerlingen, met jullie opzwepende klanken kon de middag niet meer stuk!
Suzanne D. - redactie "de Konkreet"

Beste Jens,
Ik heb erg genoten van het optreden van jou en je cursisten. Door het ritme en het volume wordt direct een goede sfeer geschapen; mensen worden naar de plek gezogen, hun aandacht wordt vastgehouden en – als dat even niet zo is – is daar ook ruimte voor. Het is niet verplichtend. Leuk was ook dat mensen uit het publiek spontaan op de muziek gingen dansen / bewegen en zingen. Dat gebeurt niet zo maar op straat. Het is echt een uitstekend middel om mensen uit hun anonimiteit en dagelijkse routine op een plaats buiten bijeen te brengen. Ik schrijf dit eerder als opbouwwerker dan als musicus. Het klonk geweldig en ik vond het ook heel leuk dat je later met Iris, met Frans mee ging drummen. Flexibel, sfeervol, helemaal goed!
Nog veel dank.
Groeten van Andree R. - Bew. Org. ReVa


April 2010
Tilburg - Huwelijksvoltrekking van Buck en Fanny.
optreden de Beat & Friends
Beste Jens en Siham,
onze trouwdag hebben we geweldig gevonden, mede dankzij jullie zang en trommels! Het welkomstlied van Siham hebben we als heel bijzonder ervaren (we willen graag nog even weten waar het liedje over gaat ). Ook de optredens (wat een enthousiaste club!) en onze spontane dans op het podium waren hartstikke leuk!! We zijn meer dan tevreden. We vonden jullie flexibele houding heel fijn; jullie hielden prima rekening met onze wensen en voelden goed aan wanneer en hoe er gespeeld moest worden. Ook de voorbereidingen en het 'meedenken' bij jullie thuis was prettig. TOP!

Groeten van familie de Groot


Moelingen (B) - 70e verjaardagsfeest Dhr. Ivo van O.
Beste Jens en Siham,
Jullie optreden was ‘hemels’, ontroerend en krachtig. De energie en samenspel tussen jullie beiden is verwonderlijk. Een geweldig kado voor Ivo. De djembéworkshop die je als vanzelf doet: super! Een aanrader.
Dank je wel, de prachtige foto’s komen eraan, kan je misschien ook op je site plaatsen,
Groetjes, Chris van O. - Instituut Orshof


Maart 2012
Den Haag - 50e verjaardagsfeest van Dhr. Frank v. D.
Hoi Jens.
Je optreden was geweldig, een complete verrassing voor me, heel mooi, ik hou ervan…!
Ik ga je snel s sien, een BBQ, bij mij …
Groet Frank…

Een toch al leuke avond kreeg een zinderend hoogtepunt met een optreden van Jens en een aantal van zijn cursisten. Wat een energie en wat een ritme!
 
Jens bedankt voor een fantastisch optreden!
Groeten, Richard V.


Juli 2009
The Hague African Festival - optreden de Beat & Friends
Op het sfeervol met Afrikaanse tenten ingerichte pittoreske Zuiderpark terrein werd het in de middag na de enorme ochtend regenbuien onverwacht druk op de eerste editie van het The Haque African Festival. Tussen de optredens door, hoorden we steeds individueel tromgeroffel van mensen die de aanblik van een djembé op de markt niet konden weerstaan. Aan het eind van de middag (we zaten in het midden van het festivalterrein) hoorden we in de verte zacht getrommel wat steeds meer aanzwol tot een kakofonie aan geluid. Vanuit 3 verschillende plekken van het festivalterrein daagden lange rijen djembé spelers op, die zich langzaam een weg baanden door de mensenmenigte naar het middelpunt van het terrein. Naarmate de verschillende djembé’ers dichter bij elkaar kwamen, werd hun ritme op elkaar afgestemd, om uiteindelijk bij het hoge podium (waarop zich ook een groep djembé - kids bevond) uit te komen in een smeltkroes van één ritmisch bas(is)geluid: de djembé!De muzikale regie is vanaf nú duidelijk in handen van Jens Meijers, die met simpele handgebaren het honderdtallige orkest dan weer langzaam, hard of zacht laat trommelen met verschillende djembé slagen. Een voor iedere djembé’er bekende Afrikaanse songtekst komt steeds weer terug in het half uur durend optreden. Het opzwepende ritmische patroon van het orkest vormde een solide basis voor de vier solistische optredens van de leraren van de diverse djembé groepen, die ieder voor zich lekker uit hun plaat gingen. Siham Benbrahim (ook van "de Beat") deed haar djembé af en toe af, om door middel van haar uitdagende dans nóg meer vuur te brengen bij de solisten. Voor mij was het meest indrukwekkende moment, als iedere speler op exact hetzelfde moment stopt door dat éne handgebaar van Jens.
Sylvia P. (BCOM)

© debeat.com