Gastenboek Hart beat

December 2017

Beste Jens,
Het gaat wel een heel stuk beter met me. Eigenlijk gewoon goed. Het kan altijd beter natuurlijk, maar ik zit niet meer zo vast en heb het wel naar mijn zin zo in het leven. Hoe het komt? Geen idee, van alles en nog wat bij elkaar, maar jouw hulp zeker ook.
Ik wil je bedanken voor je ruimte en aandacht die je voor iedereen altijd hebt in de lessen, ook voor mij. Je doet dat op een bijzondere en fijne manier. Ik hoop dat je in deze moeilijke tijd met je lijf ook genoeg liefde en aandacht krijgt om er door heen te komen.  Voor de komende tijd wens ik je fijne kerstdagen en een heel gezond en gelukkig nieuwjaar.  Liefs en knuffels, V.


November 2015

Nieuw Vennep - Adamas Inloophuis
Workshop djembé / meditatie

Lieve workshopleiders,
vandaag hebben we op deze vrijdag de 13e(!) in samen werking met het Spaarnegasthuis, een verwendag mogen verzorgen voor gasten met alle vormen van kanker. Mede door jullie inzet, hebben we vele gasten zien genieten en ontspannen, wat waren ze dankbaar en wat werd er veel gedeeld.  Wij willen jullie ook namens de collega coördinatoren en medewerkers van het Spaarnegasthuis heel hartelijk danken voor jullie geweldige inzet! Wat liep alles voorspoedig! Fijn weekend en warme groeten, José Kortekaas - coördinatriceJuni 2015

Nieuw Vennep - Adamas Inloophuis
Djembé & aandacht workshop
Beste Jens,
De avond van Djembé vond ik heel goed. Het heeft bij mij veel gedaan. Ik heb geen flauw idee hoelang ik alléén getrommeld heb, maar ik heb wel mijn gevoelens los kunnen slaan. Mijn vingers waren helemaal blauw. Ik heb wel eens willen schreeuwen van mijn kind is dood. Dat kan niet. Je moet je gedragen en flink zijn. Goh wat doet ze het goed wordt er dan gezegd. Er wordt ook gezegd ze doet weer net of er niets aan de hand is. Met de trommel zat ik even helemaal in het Nu. Ook bedankt voor de extra aandacht die ik erna kreeg. De volgende keer ga ik ook een keer alleen naar het strand en zo hard als ik kan schreeuwen. Het helpt om je te uiten. Misschien zien we elkaar bij de volgende keer. Lieve groeten Cobi R.Oktober 2014

Nieuw Vennep - Adamas Inloophuis
workshop t.b.v. verwendag voor vrouwen met borstkanker

Lieve Mensen,
Vandaag hebben we op deze stralende najaar dag, in samen werking met het Spaarne Ziekenhuis een verwendag mogen verzorgen voor dames met borstkanker. Ook deze was er weer een, met een gouden rand! Mede door jullie inzet, hebben we vele lieve jonge vrouwen zien genieten en ontspannen! Wat waren ze dankbaar en wat werd er veel gedeeld, voornamelijk over kanker en het proces! Ik wil jullie ook namens de collega coördinatoren en medewerkers van het Spaarne Ziekenhuis heel hartelijk danken voor jullie inzet en betrokkenheid!
Fijn zonnig weekend toegewenst en lieve groeten, José. 

 


Januari 

Nieuw Vennep - Inloophuis Adamas

Hallo Jens,
Nogmaals dank je wel voor je les van vanavond in Nieuw Vennep. Ik was meegevraagd door een vriendin die ik ken sinds ze bij mij Reconnective healing heeft meegemaakt (dat is mijn 'richting'). Eigenlijk voelde ik me een beetje een 'fraud' want ik heb geen kanker. (voor zover ik weet)

Je manier van lesgeven vond ik echt bijzonder; indringend, maar ook veel vrijheid, vrolijk, maar ook geconcentreerd. Je manier van contact maken met iedereen, je directe blik. Ik voelde zelf dat de les me een uitingsvorm gaf om een opgebouwde spanning los te laten. Even helemaal uit m'n hoofd in m'n gevoel. Wat heb je een bijzondere achtergrond.....ik heb je website gezien. Zo veel verschillende werelden waar je je in begeeft! Misschien tot februari...
Hartelijke groet, Helen Ann S.

 

 


 

December 2013

Nieuw Vennep - Inloophuis Adamas

Hallo Jens,
hier mijn reactie over de workshop die je aan onze groep hebt gegeven. Ik had nog nooit van djembe gehoord laat staan dat ik kon trommelen. In het begin vond ik het best wel eng, het was ook de eerste keer dat ik aanwezig was bij een verwendag, een hele stap om te nemen. Nu achteraf denk ik, heb ik me daar druk om lopen maken. Wat mij bijgebleven is en wat ik sindsdien ook probeer toe te passen is het opkomen voor jezelf. Het loslaten van bepaalde dingen en toch nog proberen te genieten. Aan het eind van de les waren alle remmen eraf. Voor mij was het een hele leuke workshop en heb er zeer van genoten.
Vriendelijke groet, Cora B. 


Oktober 


Den Haag / Inloophuiis Haaglanden
workshop voor de kidsclub

Hoi Jens,
Een korte reactie n.a.v. jouw workshop; mijn eigen en beluisterde statements. Lastig, moeilijk een ritme goed na trommelen, maar een kniesoor die daar op let. Er viel heel veel te lachen.... Hoe houd je zo´n djembé nu zo vast?
Mooie mix tussen individueel spel en samen voluit gaan. Veel energie voelbaar vooral als je uit volle borst Afrikaans kunt meezingen

Hartelkijke Groet, Annet Z. -  Inloophuis Haaglanden


Mei 
Den Haag - Inloophuis Haaglanden
workshop voor clienten met kanker
In het inloophuis Haaglanden heb ik een middag djembe gespeeld. Dit onder begeleiding van Jens Meijers. Deze middag heb ik als leerzaam en ontspannen ondervonden! Niet alleen het spelen op de trommels maar ook de gesprekjes tussendoor over het ervaren van trilling en warmte vond ik zeer waardevol.
Ria L.Februari
Nieuw Vennep - Adamas Inloophuis
workshop djembé PLUS voor clienten met kanker

Zoals beloofd een korte reactie van mij naar aanleiding van de
djembayles van afgelopen dinsdagavond in het Adamashuis te Nieuw Vennep.Omdat we met zo weinig mensen waren vond ik het erg intiem, jammergenoeg kon ik niet volop meedoen ivm met uitval aan een van mijn armen. Ik ben zo enthousiast geworden dat ik direct heb ingeschreven voor de volgende avond in april. 
Hartelijke Groet, Hans de B.November 2012
Nieuw Vennep - Adamas Inloophuis
verwendag voor clienten met kanker
Beste Jens,
ik wil je even laten weten dat ik afgelopen vrijdag heel erg heb genoten van jouw workshop met de djembé's. Volgens mij heb je ons allemaal enthousiast gemaakt. Je hebt ons zelfs aan het zingen gekregen (in het afrikaans) en ook aan het geestelijke deel heb je gedacht!! Al met al heb heb ik er heel goed gevoel aan over gehouden. Hartstikke bedankt, en wie weet zien we elkaar nog eens.Februari 2012
Den Haag - Inloophuis "Haaglanden"
wereldkankerdag - mannen "verwendag".
Beste Jens,
Gisteren, zaterdag 04-02, een mannen verwendag met o.a. djembé gehad, dank je wel dat je dit hebt willen doen voor ons……! Het was erg leuk te ervaren dat er allerlei spannende én juist ontspannende dingen zijn te ontdekken met muziekritmes. Het was bijzonder te zien en te ervaren dat muziek een ontmoetingsbasis kan zijn dat relaties tot stand kan brengen of frustraties (spanningen) kan laten verdwijnen. Het is zeker voor herhaling vatbaar!! 
Groet en dank,
W.J. Smit, Feeling Good Massage - Leiderdorp

 Oktober 2011
Leidschendam - Ursula kliniek - centrum voor eetstoornissen
Beste Jens,
Bij deze nog van harte gefeliciteerd met de geboorte van je zoon! Ik hoop dat alles goed is gegaan... Heerlijk zo'n kleintje weer.
De reacties van cliënten en teamleden op jouw workshop waren o.a.:
* "Erg leuke workshop, dankzij het mooie weer maar zeker ook dankzij Jens".
* "Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk".
* "Wat is het toch leuk dat je met een vrij simpel ritme gezamenlijk zoiets moois kunt creëren...."
* "Geweldig, ik denk dat ik er een nieuwe hobby bij heb gevonden....."
* "Heerlijk, alleen maar bezig zijn met trommelen, even niet over andere dingen nadenken".
Mijn collega's en ik vonden het ook leuk hoe je speelse aanrakingen, zoals handen vasthouden, deed en dat tot onze grote verbazing bijna iedereen mee deed.
Kortom ik heb geen negatief woord gehoord.

Hartelijke Groet, Marjolein van A. - therapeutaugustus 2010
Den Haag - Koninklijke VISIO
workshop voor kinderen met visuele beperking
In augustus hebben wij Jens uitgenodigd voor een workshop Djembé. Deze workshop was een activiteit tijdens de vakantierevalidatiedagen van Koninklijke Visio. Goed om te zien was dat Jens door zijn rustige, maar ook enthousiaste houding de kinderen aansprak op hun individuele mogelijkheden!  Ieder kind werd aangesproken op zijn eigen niveau en daardoor kon iedereen goed meedoen met de workshop. Wat een leuke ochtend! Nogmaals bedankt Jens
en zeker tot ziens!
Groetjes, Renate B. - team ontwikkelingsbegeleiding Visiooktober 2009
Adamas Inloophuis te Nieuw Vennep. Workshop voor cliënten met borstkanker
Hoi Jens, net terug van een ontzettend leuke djembé workshop van jou. Het was heel leuk om te doen en je merkt dat het dus heel wat meer is dan een beetje op een trommel slaan.Het is lekker om jezelf even los te laten en het ritme op je te laten inwerken. Zowel intensief als zeer ontspannend; heb erg gelachen.Dank je wel voor deze fijne middag. 
Groetjes, José van K.


© debeat.com