Djembe lessen volgen? Cursus Djembe spelen bij De Beat!

Djembe lessen volgen? Cursus Djembe spelen bij De Beat!

Djembe lessen volgen? Cursus Djembe spelen bij De Beat!

Heb je zin om Djembe lessen te volgen bij De Beat? Wat is er leuker dan het kunnen bespelen van een muziekinstrument? Bij De Beat kun je Djembe lessen volgen die zowel geschikt zijn voor beginners én gevorderden. Al binnen een aantal lessen heb je niet alleen je gevoel voor ritme behoorlijk kunnen ontwikkelen, maar weet je ook hoe je dit prachtige instrument kunt bespelen. Een Djembe les bij De Beat is meer dan alleen een stukje educatie.

We gaan voor de totaalbeleving met passie, ritme én natuurlijk plezier. Een cursus Djembe spelen bij De Beat is natuurlijk nog leuker als je dit samen met een vriend of vriendin kunt doen. Ervaar de sensatie als jouw Djembe klanken samen met andere cursisten een prachtige melodie gaan vormen. Jouw unieke beat komt tot ontwikkeling tijdens de Djembe lessen bij De Beat!

Het opzwepende ritme van het instrument maakt het echte Afrikaanse ritme in je los. Wil jij Djembe lessen volgen bij De Beat? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden, of kom langs voor een proefles djembé.

Een proefles Djembe bij De Beat? Djembe lessen vol passie en wilde ritmes

Kun je ook niet stilzitten als je de klanken van een percussie instrument hoort? Het heerlijke typisch Afrikaanse ritme neemt je mee in zijn greep terwijl je zelf onderdeel bent van een prachtig muziekstuk. De Djembe lessen van De Beat zijn geschikt voor jong en oud. Naast een vakkundige begeleiding kun je bij ons ook een ongedwongen sfeer verwachten en veel persoonlijke aandacht.

Op deze manier leer je de klanken van de Djembe beheersen en word je eigen met de verschillende speeltechnieken. Na het afronden van de cursus Djembe bij De Beat volgt er een spectaculair optreden waarbij de aanwezigheid van zoveel mogelijk vrienden en familie niet mag ontbreken. Samen brengen we ten gehore wat je de afgelopen tijd hebt geleerd, en maken we er een Afrikaans muziekspektakel van.

Beschik je zelf niet over een percussie instrument maar wil je toch Djembe lessen volgen? Bij De beat kunnen we je tevens voorzien van een échte Djembe die je tijdens de duur van de cursus kunt huren. Koop je liever zelf een Djembe? Ook dat is mogelijk bij De Beat. Kom eens vrijblijvend langs voor een gratis proefles Djembe of informeer naar de mogelijkheden over Djembe lessen bij De Beat.

© debeat.com