Djembe workshop, Djembeworkshop, Djembe workshops, Djembeworkshops, workshop djembe, Djembeles, Djembe les, Den Haag, Zuid Holland, Nederland,

Djembe workshops

Workshops "for fun" 

Bedoeld voor b.v. personeelsuitjes, feesten, jubileum, afscheid, teambuilding of incentive. De djembéworkshop brengt je entertainment in optima forma waarin jezelf de hoofdrol hebt. In no-time wanen de deelnemers zich in West Afrika ergens op een dorpsplein of strand met wuivende palmbomen en opzwepend klinkende drums. Daar ontstaat een creatief spel vol van plezier, zang, dans, uitdaging, humor, spontaniteit en emoties. Samen gaan wij voor pure beleving, passie en "fun".

Praktisch
Het maximum aantal deelnemers is 80 personen. Niet meer want persoonlijk contact met iedere deelnemer is voor ons een "must". De workshop duurt 1 tot 1,5 uur en is naar believen in-company of op een door u verzorgde locatie. Voor locaties in Den Haag kunnen wij u een aantal mogelijkheden aandragen.
Ook mogelijk: workshop in combinatie  met een optreden door de Beat & Friends.

Arrangementmogelijkheden:
Wij bieden workshops in onze eigen locatie, alle avonden mogelijk vanaf 18.00 uur en in de weekends. Daarnaast werken wij samen met enkele partners welke wij van harte aanbevelen. Hier kunt u zelf rechtstreeks contact mee opnemen om alleen een zaal te huren of om borrel/diner of andere arrangement mogelijkheden te bespreken.
Partycentrum 't Drieluik. Ooit een smederij en gebruikt voor het stallen van paarden is het nu een unieke en zeer sfeervolle intieme locatie. Een oase van rust in hartje Den Haag. Hier kunnen workshops tot 25 deelnemers worden gegeven. 
Keniaans Restaurent 3 Stones. Een swingende djembe workshop gevolgd door (h)eerlijk authentiek afrikaans eten. Gastvrouw Gigi en haar team heten U van harte welkom. Groepsgrootte t/m 25 deelnemers.
Herberg Vlietzigt. Een prachtige locatie gelegen aan de Vliet te Rijswijk. Deze locatie is bij uitstek geschikt voor grotere groepen t/m 40 deelnemers   Desgewenst verzorgen wij voor uw gezelschap de reservatie bij één van bovengenoemde locaties.


Workshops t.b.v. organisatie ontwikkeling / begeleiding / HR beleid
Als HR manager, teamleider of directeur heb je verantwoordelijke taken. En de zorg voor blijvend gemotiveerd en optimaal presterend personeel is daar een zeer belangrijke van. Maar soms loopt het niet meer lekker. Het plezier is weg, de bezieling eruit. Veel ziekmeldingen en langdurig ziekte verlof.  Resultaten lopen terug. Wat is er gaande, heb je iets gemist? De workshop brengt inzicht!

Hoe werkt het?
Het djembéorkest kent net als in een bedrijf verschillende lagen/teams. Binnen elke team heeft iedere deelnemer zijn eigen kwaliteit, inbreng en verantwoordelijkheid voor zijn aandeel in het geheel. Veranderd er iets binnen een team of valt er één team helemaal uit dan veranderd daarmee direct en zeer ingrijpend het eindresultaat. In de workshop wordt snel hoorbaar hoe iedereen binnen zijn team functioneert. Daarnaast hoe de aansturing van ieder team verloopt en hoe de teams onderling samenwerken.

Persoonlijke ontwikkeling
Als deelnemer leer je veel over jezelf. Jouw inspiraties en drijfveren, je mate van flexibiliteit en relativerend vermogen,  zelfbeeld - hoe zien collega's jou, en ook hoe je omgaat met "druk" en verantwoordelijkheid. Ook wordt je bewust van de eventuele aanwezigheid van weerstanden, vastgeroeste overtuigingen, onzekerheden of angsten. (angst om b.v. solo te spelen). Bovenal is de djembéworkshop een stimulerende en spannende ontdekkingsreis naar je eigen talenten, kwaliteiten & mogelijkheden en hoe je deze optimaal inzet.

praktisch
Het maximum aantal deelnemers is 35 personen. Niet meer want de mogelijkheid tot gerichte aandacht met iedere deelnemer is voor mij een "must" om deze optimaal te kunnen  begeleiden en ondersteunen.De workshop is in-company en duurt, in overleg, minimaal 90  tot maximaal 150 minuten. Voorafgaand aan de workshop is een uitvoerige intake met de opdrachtgever. 

© debeat.com