Djembe workshop, Djembeworkshop, Djembe workshops, Djembeworkshops, workshop djembe, Djembeles, Djembe les, Den Haag, Zuid Holland, Nederland,

Djembe workshop op locatie


Workshops "for fun" 
Bedoeld voor b.v. personeelsuitjes, feesten, jubileum, afscheid, teambuilding of incentive. Onze enerverende djembeworkshop brengt je entertainment in optima forma waarin jezelf de hoofdrol hebt. In no-time wanen de deelnemers zich in West Afrika ergens op een dorpsplein of strand met wuivende palmbomen en opzwepend klinkende drums. Daar ontstaat een creatief spel vol van plezier, zang, dans, uitdaging, humor, spontaniteit en emoties. Samen gaan wij voor pure beleving, passie en "fun".  Join de Beat!

Praktisch.
De workshop djembé duurt 1 tot 1,5 uur en is naar believen in-company of op een door u verzorgde locatie. Voor locaties in Den Haag kunnen wij u een aantal mogelijkheden aandragen. Ook mogelijk: workshop in combinatie met een optreden door de Beat & Friends.

Arrangementmogelijkheden.
Wij werken  samen met enkele partners welke wij van harte aanbevelen. Desgewenst verzorgen wij voor uw gezelschap de reservatie bij één van de volgende locaties.
Keniaans Restaurent 3 Stones. Een swingende djembe workshop gevolgd door (h)eerlijk authentiek afrikaans eten. Gastvrouw Gigi en haar team heten U van harte welkom. Groepsgrootte t/m 25 deelnemers.
Herberg Vlietzigt. Een prachtige locatie gelegen aan de Vliet te Rijswijk. Deze locatie is  geschikt voor groepen t/m 40 deelnemers  

 

Workshop djembe t.b.v. organisatie ontwikkeling / begeleiding / HR beleid
Als HR manager, teamleider of directeur heb je verantwoordelijke taken. En de zorg voor blijvend gemotiveerd en optimaal presterend personeel is daar een zeer belangrijke van. Maar soms loopt het niet meer lekker. Het plezier is weg, de bezieling eruit. Veel ziekmeldingen en langdurig ziekte verlof.  Resultaten lopen terug. Wat is er gaande, heb je iets gemist? De djembéworkshop brengt inzicht!

Hoe het werkt.
Het djembéorkest kent net als in een bedrijf verschillende lagen/teams. Binnen elke team heeft iedere deelnemer zijn eigen kwaliteit, inbreng en verantwoordelijkheid voor zijn aandeel in het geheel. Veranderd er iets binnen een team of valt er één team helemaal uit dan veranderd daarmee direct en zeer ingrijpend het eindresultaat. In de workshop djembe wordt snel hoorbaar hoe iedereen binnen zijn team functioneert. Daarnaast hoe de aansturing van ieder team verloopt en hoe teams onderling samenwerken.

Persoonlijke ontwikkeling.
Als deelnemer leer je veel over jezelf. Jouw inspiraties en drijfveren, je mate van flexibiliteit en relativerend vermogen,  zelfbeeld - hoe zien collega's jou, en ook hoe je omgaat met "druk" en verantwoordelijkheid. Ook wordt je bewust van de eventuele aanwezigheid van weerstanden, vastgeroeste overtuigingen, onzekerheden of angsten. (angst om b.v. solo te spelen). Bovenal is de djembéworkshop een stimulerende en spannende ontdekkingsreis naar je eigen talenten, kwaliteiten & mogelijkheden en hoe je deze optimaal inzet.

Praktisch.
Het maximum aantal deelnemers is 35 personen. Niet meer want de mogelijkheid tot gerichte aandacht met iedere deelnemer is voor ons  een "must" om deze optimaal te kunnen  begeleiden en ondersteunen. Wij bieden diverse programma's aan. Vanaf 1 sessie t/m een meerdaags programma. Voorafgaand is een uitvoerige intake met de opdrachtgever. 

 

 

© debeat.com