Djembe workshop op locatie boeken bij De Beat

Djembe workshop op locatie boeken bij De Beat

Djembe workshop op locatie boeken bij De Beat

Wil je graag een Djembe workshop boeken op locatie? Dan ben je bij De Beat aan het juiste adres. Bij ons kun je niet alleen terecht voor het bijwonen van een Djembe workshop op onze locatie, maar we komen ook naar je toe! Beleef een spectaculaire en meeslepende workshop Djembe op de locatie van jouw keuze. Organiseer je een familiefeest op locatie en wil je daar een leuke workshop aan toevoegen? Dan komt De Beat graag naar je toe.

Uiteraard nemen wij de Djembe’s én een flinke dosis vakmanschap mee naar de locatie van jouw wens. Ook voor bedrijven en instellingen is het bij De Beat mogelijk om een Djembe workshop op locatie te boeken. Handig, want zo beleef je de wilde klanken van Afrika zonder dat jullie ervoor hoeven te reizen. Ook voor kleine groepen zoals bijvoorbeeld voor een verjaardag of vrijgezellenfeest is de Djembe workshop van De Beat op locatie te boeken.

In je eigen omgeving, of op een door jou uitgekozen plaats. Een Djembe workshop op locatie is bij De Beat te boeken tot en met 80 personen. Zo kunnen we iedere deelnemer voorzien van persoonlijke aandacht zodat er kan worden toegewerkt naar een verbluffend eindresultaat. Hierbij mogen zang, dans én humor zeker niet ontbreken.

Workshop Djembe op eigen locatie of in combinatie met een arrangement

Wil je liever een compleet arrangement boeken in combinatie met een workshop Djembe op locatie? Ook dat kan bij De Beat. Door onze samenwerking met verschillende partners kunnen we je een aantal prachtige locaties ter beschikking stellen. Op deze manier kun je niet alleen genieten van een Djembe workshop op locatie, maar kun je deze ook nog eens uitbreiden met een heerlijk Afrikaans buffet of diner.

Wat jouw wensen ook zijn, we komen graag naar je toe. Reken daarbij op een heerlijke interactieve workshop waarin Djembe’s, enthousiasme en emotie de ruimte vullen met de klanken uit de Afrikaanse jungle. Bij De Beat kunnen zowel particulieren, bedrijven als instellingen een workshop op locatie boeken.

We verzorgen niet alleen een enerverende workshop voor collega’s, werknemers, vrienden of familie, maar zorgen voor een totaalbeleving welke herinnerd zal worden als een prachtige ervaring. Wil je een Djembe workshop op locatie boeken voor jouw bedrijf of vriendengroep? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Ook als je gebruik wilt maken van de door ons geselecteerde locaties voor een Djembe workshop, kunnen we je altijd voorzien van een op maat gemaakte oplossing.

© debeat.com